coralistas.blogg.se
Instagram

Shopping via Internet

God morgon!

I tisdags kollade jag runt lite i olika affärer här på nätet och det blev en del shopping där! Det skulle ha kommit i fredags men pga långhelgen så kommer det denna vecka. 

Jag beställde 2 varor från Vero Moda.


Sen beställde jag även en del grejer från Lager157. Jag kommer inte riktigt ihåg hur många men det blir lite spännande och se vad som kommer hamna i brevlådan! 
 
Hursomhelst så kommer det att komma ett längre inlägg om detta, paketet borde komma nu i början av veckan. Inlägget borde då komma upp samma dag som jag får varorna. 

Ha nu en riktigt bra söndag! Här är det vackert solsken så jag ska själv ta mig ut och gosa lite i solen!
/Jessica

Kommentarer:

1 Skumgumman:

skriven

Nätshopping är så bekvämt. Finns så många bra och fantastiskt billiga sidor att köpa från. Har just fått ett SMS att mina varor är under leverans. Längtar efter att se kvalitet, och om allt kommer etc. Köper från en tämligen känd sida och kommer att skriva om det i min blogg, när jag får sakerna.

Svar: Ja det är så bekvämt, och kul när man kan beställa sånt man inte kan köpa eller få tag på i affärerna :)
Alexandra och Jessica

2 idasvenssons.webblogg.se:

skriven

Alltid kul med lite nytt :)

Svar: Ja absolut. Kolla gärna in mitt senaste inlägg där jag samlar ihop pengar med rosa bandet som vi även gjorde förra året. Förra året fick vi in drygt 600 kr tack vara alla er läsare. donationen kan vara allt från 1kr och uppåt. Alla bidrag är vi tacksamma för. Tillsammans kan vi göra skillnad!
Alexandra och Jessica

Kommentera här: